Screenshot: Twitter
VELIKO OLAKŠANJE

VIDEO: TEŠKO SE ODLUČITI DA LI LJEPŠE IGRAJU ILI SLAVE Pogledajte zašto je ples Neymara i velikog prijatelja u svlačionici postao hit

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2018. 15:30

U derbiju večeri Lige prvaka PSG je sinoć na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2:1 i gurnuo finalista Lige prvaka prema ispadanju već u prvoj fazi natjecanja.

Liverpool, doduše, i dalje ima sudbinu u svojim rukama, i u slučaju pobjede s dva pogotka razlike protiv Napolija u zadnjem kolu grupne faze imat će osiguran drugi krug, ali teret je gotovo sasvim pao s leđa Parižana, jedne od najbogatije momčadi svijeta, pune megazvijezda, kojoj je pobjeda donijela spas sezone.

PSG je sada u odličnoj poziciji jer u zadnjem kolu gostuje kod Crvene Zvezde i veliki je favorit u Beogradu.

Kakvo je olakšanje zavladalo u svlačionici Parižana najbolje se vidjelo nakon utakmice, kada su popustile sve kočnice, a slavlje poveo brazilski par Neymar - Alves.

Njihov pobjednički ples postao je hit na društvenim mrežama, a u slavlju su im se kao prateći vokali i 'ritam sekcija' pridružili i suigrači. Pogledajte veliko veselje i olakšanje koje je zavladalo u Parizu nakon rušenja europskog doprvaka.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 13:03