screenshot
TEŠKO I UMALO KOBNO PREVRATNJE

VIDEO: VODSTVO I NOVI TRENER KATALONSKOG DIVA UMALO 'UMRLI OD ŠOKA' Zvijezda Barce divljala po pustinji i samo pukom srećom izbjegnula tešku ozljedu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2017. 00:26

Nogometaši slavnih klubova često jedva čekaju pauze između sezona kada rade raznorazne ludosti i troše dobar dio velike količine novca zarađenog kroz proteklu godinu.

Tako je i Gerard Pique jedan dio svog odmora odlučio provesti u katarskoj pustinji gdje je 'ludirao' u vožnji popularnim 'buggyjem'.

U društvu suigrača iz Barcelone, Sergija Busquetsa i Jordija Albe, Pique je u jednom trenutku divljajući pustinjom izgubio kontrolu nad vozilom te doživio manju nesreću. Buggy se prevrnuo, no sretni Pique prošao je bez ikakvih ozljeda.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na sve reagirati vodstvo Barce i novi trener kojima nikako nije bilo svejedno čuti kako njihov igrač, kojega 'masno' plaćaju, urla u panici.

Pique je imao sreće i prošao bez ikakve ozljede, a mi se nadamo kako će se i Shakira oporaviti od šoka kojeg je sigurno doživjela kada je čula Gerardove urlike.

Linker
25. travanj 2024 07:07