Damir Krajač/CROPIX

'IZNAD SVIH - HRVATSKA'

VIDEO: ZDRAVKO MAMIĆ POSLAO HRVATSKIM HEROJIMA POSEBAN POKLON 'Radom i borbom ste utišali kritičare i svima onima koji nisu vjerovali...'

AUTOR:
    • Sportske Novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 10.10.2017. u 08:29

  • Zdravko Mamić se uoči utakmice Ukrajine i Hrvatske u Kijevu obratio javnosti putem Facebooka opširnim otvorenim pismom, a nakon susreta je poslao posebnu poruku Vatrenima.

    Dinamovog savjetnika posebno je dirnula pobjeda koju je s olakšanjem proslavila cijela Hrvatska, a hrvatskim junacima je posvetio domoljubnu pjesmu 'U boj u boj' iz opere Nikola Šubić Zrinski.

    "Dragi moji heroji, večeras ste još jednom pokazali da je hrvatska reprezentacija najbolja kad je izazov najteži! Na ovakvim ispitima vidi se karakter naših igrača i naše sjajne momčadi koja je još jednom osvjetlala obraz cijeloj Hrvatskoj zasluženom pobjedom i velikim korakom naprijed prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji! Na najbolji način, a to je radom i borbom ste utišali kritičare i svima onima koji nisu vjerovali u vas pokazali da ste vrijedni i spremni za velike dosege! Čestitam vam na borbi i vjerujem u vas svim srcem; iznad svih - Hrvatska!", napisao je Mamić.