Ranko Suvar / Profimedia, CROPIX

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša

PREVRŠIO SVAKU MJERU

VULGARNA PORUKA NAVIJAČIMA ZBOG KARLEUŠE Gazda kluba naredio da se kazni zvijezda iz BiH, zbog drugog grijeha sankcije slijede i bivšem Vatrenom...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.10.2019. u 14:35

 • U nedjeljnom derbiju 8. kola grčkog nogometnog prvenstva Olympiacos je na domaćem terenu pobijedio AEK hrvatskog napadača Marka Livaje s 2:0, a u tom susretu pljuštale su uvrede domaćh navijača prema kontroverznom BiH braniču Ognjenu Vranješu.

  Oni su razvili transparent s Jelenom Karleušom s kojom je imao aferu početkom godine i na taj ga način pokušali izbaciti iz takta. Kontroverzni nogometaš nije ostao dužan i odgovorio im je putem društvenih mreža: 'Vi možete samo da masturbirate na ovakvu ku*vu'.

  Grčki mediji navode kako se nakon susreta u svlačionicu AEK-a spustio nezadovoljni predsjednik Dimitris Selanaidis koji je očitao 'bukvicu' igračima: "Ne podosim takve objave. Morate shvatiti da ste vi idoli djeci", rekao je, navodno, između ostaloga, Selanaidis.

  Navodno je veliki gazda kluba naredio treneru Nikosu Kostenoglouu da kazni Vranješa i to na način da ga ne koristi mjesec dana. Prema svemu sudeći, kažnjeni bi trebali biti i Livaja, Srbi Miloš Deletić i Nenad Krstičić, te Bosanac Anel Šabanadžović. Razlog? Zajednički provod i ludi izlazak uoči derbija...

  Inače, nakon osam odigranih kola na ligaškoj ljestvici AEK za liderom Olympiacosom već zaostaje velikih osam bodova.

  Iz drugih medija