GLASGOW, SCOTLAND - MARCH 12 : Gary Mackay-Steven of Celtic is tackled by Steven Lawless of Patrick Thistle during the Ladbrokes Scottish Premiership match between Patrick Thistle FC and Celtic FC at Firhill Stadium on March 12, 2016 in Glasgow, Scotland. (Photo by Mark Runnacles/Getty Images)
Mark Runnacles/Getty Images

IZBJEGAO SMRT

ZAMALO VELIKA TRAGEDIJA Bivši nogometaš Celtica u zadnji tren spašen od utapanja u rijeci. Sumnja se da je pokušao samoubojstvo

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.08.2017. u 17:14

 • Gary Mackay-Steven (26), krilni nogometaš Aberdeena i bivši član Celtica koji je nedavno i igrao i dao gol protiv Širokog Brijega u kvalifikacijama za Europsku ligu, oporavlja se u bolnici od pothlađenosti, ili hipotermije, nakon što se umalo utopio u rijeci.

  Naime, usred noći, oko 2.30 ujutro, vatrogasci su nakon dojave o zapomaganju iz rijeke Kelvin u zapadnom dijelu Glasgowa izvukli Aberdeenova nogometaša, koji je bio pred utapanjem i bitno već pothlađen.

   

  Pronađen je malo dalje od mosta, pa je stoga logično zaključiti da je s njega ili pao ili pokušao samoubojstvo.

  Klub je zasad tek kratkim priopćenjem potvrdio da se njihov nogometaš nalazi u bolnici, ne ulazeći u pojedinosti okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.