SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Luka Modric and Vanja Bosnic attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Aitor Alcalde/Getty Images

IZGLEDA IMPRESIVNO

ZAVIRITE U NOVU LUKSUZNU VILU LUKE MODRIĆA Kapetan Vatrenih za novi dom izdvojio 12 milijuna eura, on uključuje devet spavaćih soba, kino dvoranu...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.12.2019. u 19:09

 • Luka Modrić kupio je novu skupocjenu vilu u Madridu.

  Madridski As zavirio je u 12 milijuna vrijednu nekretninu koja, između ostaloga, u svom sastavu ima devet spavaćih soba, masažni saolon, dvoranu za vježbanje i bazen.

  "Luka Modrić je jedan od najvažnijih igrača u povijesti Real Madrida, ali malo je toga poznato o njegovom privatnom životu jer osvajač Zlatne lopte voli držati fokus na nogometu", započinje As tekst o Modriću, navodeći kako je u braku s Vanjom Bosnić (37) i kako zajednički imaju troje djece.

  As piše kako je nova kuća koju je kupio Modrić puno modernija i skuplja od stare, te da ga je stajala oko 12 milijuna eura, a posao je realiziran putem agencije Promora koja se bavi prodajom, kupnjom i iznajmljivanjem nekretnina u najluksuznijim predjelima Madrida. Novo imanje kapetana Vatrenih se proteže na 10.000 četvornih metara, od čega 2700 otpada na samu kuću koja u svom sastavu ima i kino dvoranu sa 18 sjedala, te vinski podrum i garažu u koju stane deset automobila.

  Fotografije nove kuće Luke Modrića pogledajte OVDJE.

  Iz drugih medija