Ante Kostelić
 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
GIPS IDE U HOLLYWOOD

ŽIVOTNA PRIČA ANTE KOSTELIĆA OSVOJILA AMERIKANCE U pripremi je film o proslavljenom hrvatskom treneru! Glumit će ga poznato lice s malih ekrana?

Piše: Gloria.hrObjavljeno: 09. svibanj 2019. 14:35

Šefovima američke produkcijske kuće Millenium toliko se svidjela životna priča Ante Kostelića da su već naručili scenarij za film, a za suradnju su se obratili i našem oskarovcu Branku Lustigu koji smatra da čovjeka koji je zadužio sportski svijet treba glumiti Russell Crowe, piše Gloria.

Proslavljeni 80-godišnji hrvatski skijaški trener Ante Kostelić Gips, koji je svoju djecu Janicu i Ivicu doveo do statusa olimpijskih i svjetskih prvaka, zainteresirao je šefove holivudske produkcijske kuće Millennium Films. Nakon što su snimili niz akcijskih filmova, među kojima su hitovi “Plaćenici”, “Pad Olimpa” i “John Rambo”, počeli su pripremati ekranizaciju njegovog životnog puta.

Alain Grosclaude/Agence Zoom/Getty Images
Getty Images

Jeffrey Greenstein, predsjednik Millennium Filmsa nije nam mnogo otkrio s obzirom na to da je projekt u ranoj fazi, ali potvrdio je kako surađuju s oskarovcem Brankom Lustigom (86) koji je oduševljen scenarijem, a već zna i koga bi volio vidjeti u ulozi Gipsa pa na naše pitanje kao iz topa odgovara - Russell Crowe!

Opširnije na na Gloria.hr.

Linker
17. travanj 2024 05:21