Zagreb, 060115.
Crveni spust Sljeme.
Poznati na utrci muskog saloma Audi FIS Ski World Cup Vip Snow Queen Trophy 2015.
Na fotografiji: Ante Kostelic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ante Kostelić

GIPS IDE U HOLLYWOOD

ŽIVOTNA PRIČA ANTE KOSTELIĆA OSVOJILA AMERIKANCE U pripremi je film o proslavljenom hrvatskom treneru! Glumit će ga poznato lice s malih ekrana?

AUTOR:
  • Gloria.hr,
  • Josip Jurčić

 • OBJAVLJENO:
 • 09.05.2019. u 12:35

 • Šefovima američke produkcijske kuće Millenium toliko se svidjela životna priča Ante Kostelića da su već naručili scenarij za film, a za suradnju su se obratili i našem oskarovcu Branku Lustigu koji smatra da čovjeka koji je zadužio sportski svijet treba glumiti Russell Crowe, piše Gloria.

  Proslavljeni 80-godišnji hrvatski skijaški trener Ante Kostelić Gips, koji je svoju djecu Janicu i Ivicu doveo do statusa olimpijskih i svjetskih prvaka, zainteresirao je šefove holivudske produkcijske kuće Millennium Films. Nakon što su snimili niz akcijskih filmova, među kojima su hitovi “Plaćenici”, “Pad Olimpa” i “John Rambo”, počeli su pripremati ekranizaciju njegovog životnog puta.

  Alain Grosclaude/Agence Zoom/Getty Images
  Getty Images
   

  Jeffrey Greenstein, predsjednik Millennium Filmsa nije nam mnogo otkrio s obzirom na to da je projekt u ranoj fazi, ali potvrdio je kako surađuju s oskarovcem Brankom Lustigom (86) koji je oduševljen scenarijem, a već zna i koga bi volio vidjeti u ulozi Gipsa pa na naše pitanje kao iz topa odgovara - Russell Crowe!

  Opširnije na na Gloria.hr.

  Iz drugih medija