Mario Balotelli
Marco Luzzani/Getty Images / Getty Images

GDJE MU JE KRAJ?

ZLOČESTI MARIO PONOVNO ZABAVLJA I ŠOKIRA JAVNOST Balotelli zapalio svoju kuću: 'On je samo želio vidjeti kako je to kada zapališ vatromet u kupaonici'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.12.2017. u 13:32

 • Mario Balotelli toliko je puta nasmijao, ali i šokirao, nogometni svijet da nas već pomalo ni ne uzbuđuju nove vijesti o njegovim mušicama, no njegov nekadašnji trener otkrio je engleskim medijima poprilično smiješnu situaciju iz 2011. godine.

  Roberto Mancini vodio je Manchester City koji je 'razbio' velikog gradskog suparnika Manchester United 6:1, a igrač utakmice bio je upravo Balotelli koji je zabio dva gola.

   

  Mancini je sada ispričao kako je zločesti Mario dan prije te utakmice izazvao požar u svojoj kući u Manchesteru jer je pokušao iskoristiti vatromet u svojoj kupaonici.

  "Da, Mario je na toj utakmici bio čudesan, ali vi ne znate kako je dan prije došao do mene razgovarati. Rekao mi je da je imao požar u kući i da su to napravili njegovi neoprezni prijatelji dok je on spavao, ali zapravo sam odmah da je on kriv. On je samo želio vidjeti kako izgleda kad se vatromet zapali u kući", kroz smijeh je ispričao Mancini.

  Inače, 27-godišnji Balotelli je Talijan rodom iz Palerma i dijete je iseljenika iz Gane, a već drugu sezonu igra za francusku Nicu.

  Iz drugih medija