SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 05: Fox Cricket presenters Isa Guha and Shane Warne during day three of the Fourth Test match in the series between Australia and India at Sydney Cricket Ground on January 05, 2019 in Sydney, Australia. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)
Ryan Pierse/Getty Images

NOVI U NIZU SKANDALA

ZVUKOVI SU PROBUDILI CIJELO SUSJEDSTVO Uznemireni građani zvali policiju, a cijela javnost je ostala iznenađena tko je bio glavni akter divljih orgija

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.09.2019. u 20:15

 • Shane Warne (49), australska legenda kriketa i jedan od najboljih bacača svih vremena, ovih je dana uznemirio susjede u londonskom predgrađu Maida Vale. Susjede su konkretno uznemirile orgije koje je Warne priredio sa svojom ljubavnicom i dvjema prostitutkama, Davinom (19) i Poppy (27).

  - Prozori su bili otvoreni i sve se čulo - požalio se jedan susjed.

  Ovo je samo jedan u nizu sličnih “skandala” s kojima je Warne počeo još kao igrač. Naime 2000. mu je oduzeta uloga dokapetana nakon što su u medije procurili pozivi i poruke udanoj medicinskoj sestri, nekoliko striptizeta ispričalo je svoje priče o intimnim susretima s Australcem, koji je - između ostalih - bio u vezi i s glumicom Liz Hurley.

  Shane Warne ima i troje djece iz desetogodišnjeg braka sa Simone Callahan...

     

  Tagovi
  Iz drugih medija