Foto: Goran Mehkek / CROPIX
ZNAJU SE PAROVI

KUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA Branitelj naslova Cedevita izbjegla ABA ligaše: Zadar na Cibonu u polufinalu završnice Kupa na Višnjiku

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 16. siječanj 2018. 22:47

I drugu godinu zaredom otkako na završnom turniru Ćosićeva kupa igra osam klubova, Cibona će na putu do mogućeg finala morati srušiti domaćina.

Lani je, nakon pobjede protiv Šibenika, u polufinalu izgubila od Jollyja, a ove godine ždrijeb je ponudio potencijalni vatreni polufinale na Višnjiku, Zadar - Cibona! Branitelj naslova Cedevita izbjegla je regionalne ligaše sve do finala.

Prvog dana turnira, 14. veljače, igrat će Zagreb - Cedevita i Šibenik - Zabok. Pobjednici tih dvoboja igrat će u prvom polufinalnom dvoboju 16. veljače. Drugog dana, 15. veljače, odigrat će se preostala dva četvrtfinala: u gradskom derbiju Zadar protiv trećeligaša Sonik Puntamike te Škrljevo kontra Cibone. Finale je u nedjelju 17. veljače.

- Iskreno se nadam festivalu hrvatske košarke u gradu u kojem je Krešo napravio prve košarkaške korake i osvojio sve što se moglo osvojiti. Nadam se dobroj košarci u ispunjenoj dvorani - rekao je predsjednik HKS-a Stojko Vranković. J H. Slišković

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 05:47