Damir Krajac / CROPIX
12. KOLO ABA LIGE

CEDEVITIN TRENER NAJAVIO GOSTOVANJE KOD PARTIZANA 'Sigurno nas čeka težak posao. Imamo svoje probleme, ali ne osjećamo preveliki pritisak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2018. 10:03

Košarkaši Cedevite danas u 19 sati gostuju kod Partizana u sklopu 12. kola ABA lige.

Hrvatski prvak trenutno je na omjeru pobjeda i poraza 7-4, dok je Partizan na omjeru 6-5. Valja reći da će Cedevita u ovom dvoboju biti oslabljena za neigranje ozlijeđenog Marka Banića.

"Mislim da je Partizan stvarno u jednom dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Eurokupa. Isto tako, odigrali su par zadnjih dobrih utakmica u ABA ligi. Prema tome, sigurno nas čeka težak posao. Mi smo sa nekim svojim problemima, ali nemamo ni mi preveliki pritisak te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivirani i dat ćemo sve najbolje od sebe pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti", izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac za klupsku web-stranicu.

ABA ligu možete pratiti na Arenasportu, a informacije o paketima pronađite OVDJE.

Utakmicu je najavio i Filip Krušlin.

"Međutim, mislim da smo u zadnje vrijeme dosta dobro konsolidirali redove, s obzirom na start sezone, i mislim da sad igramo u puno boljem ritmu nego što smo dočekali tu prvu utakmicu. Nadam se da će biti jedna zanimljiva i dobra utakmica i nadam se našoj pobjedi, koja bi nam sigurno puno značila za nastavak sezone", nadovezao se Krušlin.

Velike košarkaške obračune između Cibone i Crvene zvezde i Partizana i Cedevite u ABA ligi pratite na Arenasportu. Igraju se u subotu, 22.12. – Cibona u 17.00, Cedevita u 19.00 sati, a informacije o paketima pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:28