Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
ABA LIGA

DERBI NA 'TRI KRALJA' KOJI SE NE PROPUŠTA Zahuktava se borba za vrh regionalne lige: Cedevita dočekuje Cibonu u gradskom derbiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2018. 15:01

Početak godine se prometnuo u Zagrebu u period kada svi željni dobre zabave dolaze na svoje. Uz Advent po cijelom gradu, košarkaši Cedevite najave novu godinu jakom utakmicom.

Nije drugačije niti ove godine pa je u subotu 6. siječnja (u 17:00 sati) na rasporedu gradski derbi između Cedevite i Cibone. Dom sportova će ugostiti dvoboj koji je prošlih sezona odlučivao o velikom broju trofeja, a sada se zahuktava borba za vrh regionalne ABA lige.

Cibosi su u posljednjem međusobnom susretu izgubili «nemoguće». Osam koševa razlike u manje od tri minute do kraja, uz odličnu igru i požrtvovnost Cedevitinih košarkaša.

Zato ne treba sumnjati u motivaciju s obje strane, a uz odličnu atmosferu, DJ-a i Cedevitasice, razloga za dolazak u Dom sportova (podbacivanje u 17:00 sati) je i više nego dovoljno.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se u dvorani 2 Doma sportova. Cedevita i ti idete zajedno #samojako do nove pobjede i vrha ABA lige!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 13:37