Zadar, 010317.
Navijacka skupina Tornado u znak protesta upravi KK Zadar, utakmicu KK Zadar- KK Cibona odlucili su gledati u dvorani Jazine putem projektora. U prodaju su bile i ulaznice koje su kostale 9kn, a sav prihod ide za pomoc tesko oboljeloj Zadranki Andjeli Piplovic.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

PORUKA JE JASNA

FOTO, VIDEO: TORNADO JE 'ZAPALIO' LEGENDARNE JAZINE 'Ovo nije klasičan bojkot nego poruka da je klub bez navijača - ništa'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 01.03.2017. u 19:01

 • Kako su i najavili, navijači Zadra napunili su legendarne Jazine. Iz njih će pratiti derbi ABA lige između Zadra i Cibone koji se odigrava u Višnjiku kao oblik bojkota.

  - Ovo nije klasičan navijački bojkot utakmice, ovo je više poruka gradskim ocima da ovako više ne ide. To smo rekli igračima koje očekujemo da nakon utakmice, bez obzira na ishod susreta, dođu u Jazine i nastave se družiti s nama. S ovakom praksom nećemo nastaviti, ovo je samo za ovu utakmicu, da pokažemo da je klub bez navijača ništa – kazao je Vice Genda na konferenciji za novinare održane u utorak u društvu tajnika Tornada  Antonia Grbića i član Mate Dadića.

  Karte su planule, a inkas će bit iskorišten za pomoć mladoj Zadranki Anđeli Piplović oboljeloj od Rettovog sindroma, piše Slobodna Dalmacija.

   

  Pogledajte kako je u Jazinama.

   

  Iz drugih medija