Luka Gerlanc / CROPIX
NIŠTA OD NBA ZVIJEZDE?

HRVATSKI VELIKAN IZIGRAN? Predstavili ga kao jedno od najvećih pojačanja u povijesti kluba, a onda je uslijedio šok

Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 13:48

Svi su uvelike trljali ruke, jer je KK Zadar službeno objavio kako će se na Višnjiku "ukazati" Tony Wroten bivši NBA igrač, koji je promijenio podosta tamošnjih klubova.

Ozlijedio se i nakon oporavka novi početak na košarkaškom parketu imao je u estonskom Kalevu. Ali, posve je izgledno kako Wroten neće realizirati svoj dolazak u Zadar, nego bi njegova odrednica trebao biti poljski Anvil.

U klubu nisu željeli komentirati takvu opciju, međutim, saznajemo kako su već poduzeli korake prema FIBA-i poradi zaštite ranije dogovorenog posla.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 08:  Tony Wroten of the Philadelphia 76ers scores a basket during the NBA pre season match between Oklahoma City Thunder and Philadelphia 76ers at Phones 4 U Arena on October 8, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Jamie McDonald/Getty Images

Iskustvo onih koji su godinama radili pregovore, dogovore, čak i ugovore s igračima koji dolaze iz Amerike, kaže kako s njima nikad nisi "na čisto", čak ni onda kad dođu u klubu ili pak prođu liječnički pregled. Njihov stil je "licitirati" do posljednjeg trenutka i nakon što im se ukaže bolja prigoda i pod cijenu sankcija, otkažu već zgotovljeni posao kao što je u ovom slučaju između Wrotena i Zadra.

Linker
20. travanj 2024 05:07