Bozidar Vukicevic / Hanza Media / Hanza Media
ODLUKA KOJA JE PODIJELILA GRAD

'GADITE MI SE, JADNICI NEOSTVARENI KOJI NIKAD U ŽIVOTU NISTE NIŠTA NAPRAVILI! Dino Rađa izvan sebe od bijesa zbog poteza o kojem priča cijeli Split!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 18:58

Dino Rađa burno je reagirao na jedan potez splitske gradske vlasti o kojoj u petak priča cijeli grad pod Marjanom. Naime, jutros su komunalni redari, po nalogu gradskih vlasti, prebrisali mural posvećen Jugoplastici u Dominisovoj ulici, oslikan prije dva tjedna u čast najbolje europske klupske košarkaške momčadi u povijesti.

Radi se o ulici i zidu u samom srcu Dioklecijanove palače, inače spomeniku kulturne baštine zaštićenom od strane UNESCO-a.

Ovakav potez razbjesnio jedan dio građana, a posebno je burno reagirao Dino Rađa, košarkaška legenda koja je svoju veliku karijeru započela upravo u Jugoplastici.

Burnu Rađinu reakciju s Facebooka prenosimo u cijelosti.

"Sramota

Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u zivotu niste nista napravili. Najveci uspjeh van je predizanje clanske iskaznice neke stranke. Jedino sta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta van sta dom omladine nije dovrsen vec 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” sta vozi jednog ipo covika dnevno, ne smeta van sta triba uru vrimena liti za proc kroz luku, ne smeta van sta 20 godina ne mozete spojit Trogir i Omis, ne smeta van nedovrsena arena vec desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali. Ali van smeta NAJVECI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA. Niste zasluzili da van iko dodje na proslavu. Ja prvi nebi dosa da nije Boze, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji ce doc u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak", napisao je Rađa na Facebooku.

Linker
21. travanj 2024 10:00