Luka Dončić u dresu Real Madrida
 Profimedia, Zuma Press - News
HVALI VELIKOG RIVALA

JEDAN OD NAJBOLJIH ŠPANJOLSKIH KOŠARKAŠA SVIH VREMENA IZAZVAO KONTROVERZE IZJAVOM O KUKOČU I PETROVIĆU 'Dončić je još prošle sezone radio veće stvari'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2017. 20:51

Luka Dončić ne prestaje biti jedna od glavnih tema u svijetu košarke. Sjajni 18-godišnji Slovenac radi čuda među obručima pa se već neko vrijeme rade usporedbe s nekim od najvećih imena europske, ali i svjetske košarke.

Isto je napravio i Juan Carlos Navarro koji je kao kapetan Barcelone uoči nedjeljnog košarkaškog klasika protiv Real Madrida govorio i o mladom igraču 'kraljeva'.

"Dončić je još kao 17-godšinjak prošle sezone, a tako i sada kao 18-godišnjak, radio stvari koje nisu radili ni Toni Kukoč ni Dražen Petrović", rekao je 37-godišnji Španjolac za ACB i izazvao kontroverze među brojnim starim, ali i novijim ljubiteljima europske košarke.

Podsjetimo, Dončić je uz Gorana Dragića bio ključni igrač Slovenije u osvajanju europske krune, a očekuje da će vrlo brzo i 'preko bare' gdje će svoj talent nastaviti razvijati na NBA parketima.

Ovo nije prvi put da ga se uspoređuje s Petrovićem i Kukočem pa mnogi željno iščekuju vijdeti sjajnog mladog Slovenca kako će se snaći u američkim uvjetima bez obzira što su se vremena itekako promijenila u odnosu na vrijeme kada su tamo bili Toni i Dražen.

Linker
27. travanj 2024 03:47