Redfin

UŽIVA U LUKSUZU

NAŠA NBA ZVIJEZDA POČASTILA SE PRELIJEPOM VILOM, POGLEDAJTE NJEGOV RAJ 'Tek je nedavno počeo legalno piti, a već tako ozbiljno investira!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.10.2019. u 13:54

 • Ivica Zubac sjajno je krenuo u novu sezonu, u dvije utakmice prosjek mu je koš po minuti, a prije prve utakmice već je odradio "pravi posao"

  Američki portal Variety objavio je informaciju da je Ivica Zubac već ostvario "životno ulaganje" kupovinom prelijepe vile na zapadnoj obali SAD-a.

  "Iako je jedva dovoljno star za ispijanje kakvog ozbiljnog pića, već ozbiljno ulaže. I prije prve utakmice sezone već je dio "keša" investirao u nekretnine!", piše portal.

  Zagreb, 040517.
Kosarka, Ivica Zubac mladi NBA igrac Los Angeles Lakers.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
  Damir Krajac / CROPIX
   

  Izabrao je Hrvat Mar Vistu u blizini Los Angelesa, a taj kvart sve je samo nije - jeftin. Kuća je sagrađena 1955. godine, ima dva kata, pet spavaćih soba i šest kupaonica. Bazen? Nema bazena, zanimljivo.

  "Ako se želi kupati, plaža mu je udaljena 10 minuta", dodaje portal.

  Vrijednost? Ukupno 3.1 milijun dolara, odnosno nekih 20 milijuna kuna. Prava sitnica za nekog tko ima milijunske iznose na kontu, ima 28 milijuna dolara težak ugovor s Clippersima, a i svakako - pametno ulaganje. Pa iako nije davno prošlo od kad je Mostarac počeo legalno piti u SAD-u...

  Redfin

  Redfin

  Redfin
   

  Iz drugih medija