Dino Rađa
Jakov Prkic / Hanza Media / Hanza Media

SLAVNI KOŠARKAŠ 'POD POVEĆALOM'

NETKO JE NALJUTIO DINA RAĐU Legenda prijavljena Facebooku: 'Koliko god izbjegavam ikakva prepucavanja, opet se nađe neki debil kojem smeta normala'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.11.2018. u 18:27

 • Nekome su izgleda zasmetale anegdote koje posljednjih mjeseci preko svoje Facebook stranice redovito objavljuje jedan od najvećih hrvatskih sportaša i odnedavno član košarkaške Kuće slavnih - Dino Rađa.

  Dino je tijekom srijede donio jednu priču koja se odnosila na razdoblje njegove karijere iz 1987. godine u kojoj je Jugoslavija osvojila brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Grčkoj. To je ljeto inače i obilježilo početak Rađine reprezentativne seniorske karijere.

   

  No, od spomenute je objave puno više pozornosti privukla jedna koja je stigla nekoliko sati kasnije, a u njoj se proslavljeni košarkaš požalio da ga je netko prijavio Facebooku...

  Razlog nije poznat, kao ni što je tu osobu potaknulo na taj potez, no poznato je da je sada Rađa pod posebnim 'povećalom' popularne društvene mreže.

  "Evo me fejs stavio na probni period dok provjeravaju ponašam li se po njihovim standardima. Dakle neko me prijavio. Koliko god izbjegavam ikakva prepucavanja i bilo kakve obojane pizdarije opet se nađe neki debil kojem smeta normala. Za mene su ljudi dobri ili loši i to ne valja. Jebiga ako me u pedeset i kusur godina nije naučilo da budem govno neće me promijeniti ni sada. Tako da ako budete imali problema u pristupu nije do mene. Ja ću se strpjeti i nastaviti biti samo ja. Kome paše dobro došao a kome ne, sretan put."

  Iz drugih medija