B-ball Mix

NOVI OBRAT U CIBONI Aco Petrović direktor, Bandić preuzeo kontrolu u klubu!

AUTOR:
  • Tvrtko Puljić

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2014. u 19:34

  • Pokušaj Ivice Lovrića da instalira Josipa Sesara na poziciju sportskog direktora Cibone, bio je, čini se, i posljednji potez predsjednika kluba, koji je to još samo formalno.Kako je SN jedini donio u broju od petka, Lovrićev potez naišao je na šok i nevjericu u klubu, pa je direktor Domagoj Čavlović, koji je u stalnoj vezi s trenerima Slavenom Rimcem i Juricom Golemcem, stvar doveo do Milana Bandića. Koji je shvatio da je Lovrić zabucao i da novi obrat pod Tornjem prijeti urušavanju svega, pa i odlasku klupskog direktora i obojice trenera, jer nastavak samovolje Lovrića više nitko pod Tornjem nije imao namjere trpjeti.

    Milan Bandić tada je, ide priča, okrenuo broj Ace Petrovića, koji se odmarao u Novalji, te je Cibonina legenda dobila poziv za hitan dolazak u Zagreb. Cibona je u petak nakon podneva poslala mail kojim obavještava da su informacije koje su objavljene u medijima oko imenovanja Sesara netočne te da će se o budućnosti kluba razgovarati u ponedjeljak na sastanku koji saziva Milan Bandić.

    To šturo priopćenje krije u sebi dvije vijesti. Prva je da će sportski direktor postati Aco Petrović, a druga, što je za budućnost Cibone vrlo važno, da će se klubom napokon početi baviti gradonačelnik Milan Bandić. A to prevedeno znači da je, što se tiče Cibone, Ivica Lovrić postao prošlost. Postoje naznake da Petrović u startu ne bi bio samo sportski direktor, nego bi - do imenovanja novog predsjednika, koji bi trebao u Cibonu stići iz privatnog biznisa, što predmnijeva uspostavu novog upravnog odbora - preuzeo i ulogu čelnog čovjeka kluba.

    Petrović je već obavio razgovore s direktorom Čavlovićem, ali i s oba trenera. Slavena Rimca posjetio je u petak popodne u Slavonskom Brodu, a s Juricom Golemcem se našao u Zagrebu...