Ezra Shaw / REUTERS
BAŠ JE - WARRIOR!

VELIKA ZVIJEZDA NBA LIGE I OI IDE - IZA REŠETAKA Zbog napada prijeti mu tri mjeseca zatvora!

Piše: HinaObjavljeno: 12. srpanj 2016. 00:27

Zvijezda finalista ovogodišnje NBA lige Golden State Warrriorsa i član američke košarkaške reprezentacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru Draymond Green uhićen je u nedjelju u East Lansingu u američkoj saveznoj državi Michigan, objavili su tamošnji mediji, a potvrdila je i lokalna policija.

Green je studirao na sveučilištu Michigan State koje se nalazi u East Lansingu, a prema navodima ESPN-a uhićen je zbog napada na drugog muškarca, no ne navodi se o kakvoj vrsti napada je riječ.

Nakon što je platio jamčevinu od 200 dolara Green je pušten, ali ukoliko na suđenju bude proglašen krivim prijeti mu 500 dolara kazne i tri mjeseca zatvora.

Tijekom ovogodišnjeg doigravanja, Green je bio sudionikom nekoliko kontroverznih situacija, a najvažnija je bila ona iz završnice četvrte utakmice finala kada je zbog sukoba s LeBronom Jamesom naknadno dobio namjernu osobnu pogrešku zbog koje je morao propustiti peti susret. Bez njega su Warriorsi, koji su poveli sa 3-1 u pobjedama, izgubili na domaćem terenu, a Cavsi su, nakon što su smanjili na 3-2, dobili i šestu i sedmu utakmicu i osvojili prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti.

Linker
18. travanj 2024 06:54