Damir Krajac / CROPIX
'DRAŽENOVI NASLJEDNICI'

VIDEO/FOTO: MAJKA SLOVENSKE SENZACIJE STIGLA U ZAGREB I POKLONIMA IZNENADILA BISERKU PETROVIĆ 'Ovo je vrhunac, uz Michaela Jordana, svi smo ponosni!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2019. 16:42

Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića od danas je bogatiji za dva nova, vrijedna eksponata.

Naime, Mirjam Poterbin, majka slovenske senzacije Luke Dončića, stigla je u Zagreb i Biserki Petrović darovala dresove svog sina i legendarnog Dirka Nowitzkog.

"Draženovi nasljednici... Hvala Dirku Nowitzkom i Luki Dončiću, a posebno njegovoj mami Mirjam Poterbin na najnovijim akvizicijama", stoji na službenoj stranici Muzeja.

"Jako poštujem Biserku i sve što ona radi za Dražena i za Muzej. Mislim da je to nešto stvarno veliko i čast mi je što joj mogu dati ove dresove", izjavila je Poterbin čije izjave prenosi HRT.

"Ovo je vrhunac, uz Michaela Jordana koji je davno dao dres. Moja želja je da sve to postavim kronološkim redom, presretna sam jer mogu najaviti da je proširenje Muzeja na vidiku. Zbilja smo svi ponosni", komentar je oduševljene Biserke Perović koja se svojoj gošći zahvalila na prekrasnim darovima.

Pokloni s kojima je majka proslavljenog slovenskog košarkaša stigla Zagreb još su vredniji kada pogledamo na ovosezonska događanja u NBA ligi. Naime, upravo se nedavno legendarni Nijemac umirovio nakon što je više od dva desetljeća oduševljavao u dresu svojih Mavericksa. S druge strane, mladi Dončić gotovo pa svakodnevno puni naslovnice svojim majstorijama u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Linker
20. travanj 2024 10:35