Screenshot: Youtube

DIMENZIJA VIŠE

CEDEVITA DOVELA OPAKO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU Iz Atene u Zagreb: Hrvatski prvak doveo bivšeg NBA igrača i osvajača Eurolige s kojim puca na veliko!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 31.07.2017. u 21:50

 • Cedevita je sve dogovorila, u nedjelju su finalizirani i detalji u ugovoru s Demetrisom Nicholsom, 33-godišnjim američkim krilnim centrom, dosadašnjim igračem Panathinaikosa, koji je prije dvije sezone sa CSKA osvojio Euroligu.

  Međutim, nije u CSKA i Panathinaikosu igrao više od role, pa treba zaviriti u ono što je ovaj Amerikanac radio prije nego je došao do Eurolige. A tu je bio jako dobar, bilo da je riječ o francuskim izazovima u Vichyju ili Choletu, bilo da je riječ o sezoni u Samari. Ima i 18 NBA utakmica iz sezone 2008/09, koje je igrao u Clevelandu, Chicagu i New Yorku...

   

  Nichols je svakako klasniji igrač od Johna Shurne, koji je prošle sezone igrao na poziciji krilnog centra u Cedeviti i trebao bi donijeti kvalitetu više.

  S ovim potpisom, četvrtim novim za sljedeću sezonu, Cedeviti do zatvaranja rostera nedostaju još tri igrača, jedan na poziciji “dva” i “tri” i dva čista centra.

   

  Tagovi