USA TODAY Sports
GDJE JE KRAJ

CRNA SERIJA MARIJA HEZONJE NIKAKO DA PRESTANE Za hrvatskog košarkaša nije se dogodila 'treća sreća', totalno je van forme, a fanovi ga napadaju...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2019. 10:05

Phoenix Sunsi izgubili su u Oklahoma Cityju 126-108, a Dario Šarić upisao je još jednu solidnu utakmicu. S druge strane Mario Hezonja nije uspio niti u trećoj utakmici do koša...

Šarić je za 33 minute na parketu ubacio 16 koševa, uhvatio šest skokova, podijelio četiri asistencije i jedanput ukrao loptu. Iz igre je gađao 6-10, a pogodio je četiri trice iz šest pokušaja. Ricky Rubio zabio je 24 koša za Sunse, a domaćine je predvodio Shai Gilgeous-Alexander s 32 koša, što mu je rekord karijere.

Od hrvatskih košarkaša sinoć je igrao još samo Mario Hezonja, koji je za 11 minuta igre promašio oba šuta i ostao bez poena, ali je uhvatio tri skoka u pobjedi Portlanda nad Orlandom 118:103. To mu je treća uzastopna utakmica bez koša iz igre, u tom je razdoblju samo pogodio dva slobodna bacanja.

"Zamjeram svaki put kad Hezonja stane na parket", "Najgori NBA igrač"..., samo su neke od reakcija na Twitteru, jer fanovi očito više nemaju strpljenja.

Ante Žižić nije ulazio u igru u pobjedi Clevelanda nad Memphisom 114:107.

Linker
16. travanj 2024 19:49