SAMO JAKO DO NOVE POBJEDE

DERBI U DRAŽENOVU DOMU - VODEĆA MOMČAD ABA LIGE STIŽE U ZAGREB Cedevita u subotu igra derbi za povratak na pobjedničke staze

Lider regionalne ABA lige, podgorička Budućnost, stiže u Zagreb (subota 3. veljače, 19:00 sati). Košarkaši Cedevite dočekuju ih u KC Dražen Petrović, legendarnoj dvorani koja je tako pozornica za još jednu veliku utakmicu.

Dok prvi dio sezone ABA lige dolazi kraju, prve četiri momčadi se pripremaju za završnicu u kojoj svi gledaju prema trofeju pobjednika i ulaznici za sljedeću Euroligu.

Crnogorska momčad i dalje drži vrh lige te će u 19. kolu tražiti šesnaestu pobjedu. Da se to ne dogodi, u subotu od 19 sati, košarkaši hrvatskog prvaka će na parketu Draženovog doma ostaviti i posljednji atom snage te tražiti pobjedu u borbi za drugu poziciju uoči doigravanja.

Pedja Milosavljevic / CROPIX
CROPIX

Roko Ukić, Džanan Musa i ostatak ekipe Jure Zdovca najavljuje kako u subotu žele započeti novi pobjednički niz, a jedan od ključnih faktora si i ti. Osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme ovdje, dođi s ekipom u Savsku (Uberom, da se ne živcirate oko parkinga), popijte piće i zabavite se uz najbolju košarku u regiji.

Vidimo se u Draženovom domu za vikend! Idemo zajedno #samojako do nove pobjede Cedevite u ABA ligi!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:39