HITNO PREBAČEN U BEOGRAD

DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE TEŠKO STRADAO SRPSKI REPREZENTATIVAC 'Letio je 200 metara! Iz auta se mogla čuti glasna glazba i kako netko zapomaže'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2019. 15:56

Boksač iz Prijedora Dražan Janjanin za srpske je medije otrkio sve detalje prometne nesreće u kojoj je nastradao srpski reprezentativac i košarkaš Crvene Zvezde Ognjen Kuzmić. Janjanin se nalazio na suvozačevom mjestu u BMW-u koji se sudario sa Kuzmićevim Porscheom.

Janjanin je također istaknuo kako ima nekoliko šavova na ruci i povreda po tijelu, ali kako je uspio izbjeći ozbiljnije povrede.

- Taj automobil se odjednom stvorio ispred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban, pa je pobjegao i udario u bankinu. Da nas je udario direktno, pitanje je bismo li ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj, zadnji lijevi kotač te vrata, taj auto je projurio još 200 metara dolje - rekao je Janjanin za 'Nezavisne' novine, pa nastavio:

- Otišli smo do drugog automobila koji je bio prevrnut. Iz automobila se čula glasna glazba i čulo se da netko zapomaže. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta.

Podsjećamo, Kuzmić se vraćao sa svadbe i nakon nesreće je hospitaliziran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, ali je zbog težine ozljeda hitno prebačen u Beograd.

Srpski je košarkaš rođen u Doboju u Bosni i Hercegovini, a prije nepuna dva mjeseca napunio je 29 godina. U karijeri je osim Zvezde igrao i za Golden State Warriorse s kojima je osvojio naslov prvaka NBA lige 2015. godine te mnoge europske klubove među kojima se ističu Panathinaikos i Real Madrid. Sa šapnjolskim klubom osvojio je i Euroligu 2018. godine.

Linker
26. travanj 2024 22:02