Basketball - FIBA World Cup - Quarter Finals - Argentina v Serbia - Dongguan Basketball Center, Dongguan, China - September 10, 2019 Argentina's Facundo Campazzo celebrates victory after the match REUTERS/Kim Kyung-Hoon
Kim Kyung-Hoon / REUTERS

APSOLUTNA SREĆA

EUFORIJA U ARGENTINSKOM TABORU NAKON TRIJUMFA PROTIV SRBIJE 'Bio je to najveći zajednički tulum na parketu'

AUTOR:
  • Tvrtko Puljić

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2019. u 11:50

 • Facundo Campazzo je blistao nakon najveće pobjede u karijeri, nakon trijumfa Argentine protiv Srbije (97:87) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

  - Ovo je apsolutna sreća. Sve smo ostavili na terenu i bio je to najveći zajednički tulum na parketu. Bili smo čvrsti i sada treba samo uživati u toj pobjedi. Ali, ne zadugo. Imamo mi još toga ovdje napraviti. I bit ćemo pravi na polufinalu. Nismo ovim zadovoljni - sipao je riječi omaleni argentinski play.

  Sergio Hernandez je sjajan trener i zna u dušu i onu Argentinu, ali i ovu. Nakon velike pobjede nad Srbijom otkrio je detalj koji, zapravo, sve govori:

  - Prije godinu dana, Luis Scola me zaustavio nakon jednog treninga, ili utakmice, ne mogu se točno sjetiti. I kazao mi: 'Možemo igrati polufinale na SP-u'. Pitao sam ga je li siguran u to što govori. I rekao mi je, s velikom sigurnošću, da jest. To je Scola. To opisuje sve što je Scola.

  Iz drugih medija