Velika Gorica, 110917.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Povratak hrvatske kosarkaske reprezentacije s Eurobasketa.
Na fotografiji: Bojan Bogdanovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

SPREMAJU SE PROMJENE

FOTO: KOŠARKAŠI SU SE VRATILI U HRVATSKU Bogdanović otklonio svaku nedoumicu, Simon poručio: Vrijeme je za velike promjene, da se svi igrači promijene

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2017. u 22:05

 • Nakon poraza od Rusije (78:101) i ispadanja s Europskog prvenstva u osmini finala hrvatska košarkaška reprezentacija vratila se u Hrvatsku.

  Iako su na kladionici bili favoriti, hrvatski košarkaši ispali su od Rusa i medalja je nakon 22 godine ostala nedosanjani san.

   

  Neki od igrača, točnije, onaj koji bi bio najzanimljiviji Dario Šarić nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, izbornik Aco Petrović ponovio je da treba pričekati sastanak njega, predsjednika Stojka Vrankovića i predsjednika Stručnog savjeta Dina Rađe, koji će se dogoditi u četvrtak ili petak. Rađa je u Zračnoj luci Franjo Tuđman zatražio od medija nekoliko dana strpljenja, a najbolju izjavu iz Zračne luke Franjo Tuđman emitirao je Kruno Simon:

  - Osjećaj je isti kao posljednjih pet godina. Pokušali smo, kao što smo pokušavali na posljednjih pet natjecanja, ali očito je da ne ide. Vrijeme je za velike promjene u reprezentaciji, vrijeme je da se svi igrači promijene.

  "Što reći, sve se preokrenulo u 24 sata. Nisam ni ja spavao, ima puno upitnika. Mi nismo bili pravi", komentirao je hrvatski izbornik Petrović.

  Najbolji igrač Hrvatske Bojan Bogdanović je otklonio sva nagađanja oko budućih nastupa za reprezentaciju:

  "Ja sam tu i opet ću biti tu".