youtube
ZAVRŠIO U TOP 5

HRVATSKA NBA ZVIJEZDA JE BRILJIRALA, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO Pogledajte fantastičnu akciju Bogdanovića, ali i montruozno zakucavanje ruskog diva!

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 11. rujan 2017. 15:38

Hrvatska košarkaška reprezentacija završila je svoj nastup na Eurobasketu nakon što je u osmini finala u Istanbulu od nje bolja bila Rusija sa 78-101.

Hrvatska je u prvoj eliminacijskoj utakmici potpuno podbacila, osim Bojana Bogdanovića niti jedan igrač nije bio raspoložen za igru. Posebno je uočljiv bio izostanak učinka Darija Šarića, on je u pet utakmica u skupini imao prosjek od 7.4 skokova i 2.8 asistencija, a u nedjelju je sakupio samo dva skoka i jednu asistenciju.

Izbornik hrvatske reprezentacije Aleksandar Petrović i naš najbolji košarkaš Bojan Bogdanović nisu skrivali razočaranje nakon teškog poraza od Rusije (78-101) u Istanbulu u osmini finala europskog prvenstva.

Možda i najkritičniji od svih reprezentativaca bio je upravo Bogdanović koji je kazao:

- Danima smo pričali kako je ovo dan D, a onda izađemo na teren i primimo više od 100 koševa. U takvoj situaciji je suvišno pričati o nekoj taktici. Prije svega zakazalo je htijenje i volja.

Ipak, Bogdanović je bio raspoložen za igru, a jedno njegovo zakucavanje ušlo je i u TOP 5 akcija utakmkica odigranih u srijedu.

Linker
23. travanj 2024 12:13