Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
TRESE LI MU SE STOLICA?

IZBORNIK ACO PETROVIĆ O SVOJOJ POZICIJI NAKON TEŠKOG PORAZA 'Dogovor je ionako bio da od natjecanja do natjecanja sjednemo i vidimo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2017. 01:00

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aco Petrović pronašao je razloge poraza od Rusije, u izjavi za HRT nakon utakmice.

- Moram priznati da su Rusi bili energetski bolji od nas, u prvom poluvremenu smo bili dobri, ali davali smo im puno laganih poena, oni su se tu razigrali, nakon poluvremena smo udarili u zid, promašivali slobodna i tako dalje - izjavio je Petrović.

Uvijek nam se ponavlja isto na Eurobasketima?

- Izgubili smo od jedne vrhunske reprezentacije, bili su bolji, zasluženo pobijedili, glavno je pitanje zašto smo energetski ušli loše u utakmicu, otišli smo demoralizirani u svlačionicu zbog koša u zadnjoj sekundi prvo poluvremena... nismo bili pravi, uvijek smo kaskali za njima, onoga trenutka kada je Šved ušao i razigrao, motivirao je i druge igrače, jednostavno nismo bili pravi energetski - dodao je izbornik.

Što dalje, vaša pozicija?

- Dogovor je ionako bio da od natjecanja do natjecanja sjednemo i vidimo, nisam o tome ni razmišljao jer sam bio koncentriran na utakmice - rekao je Petrović.

Za kraj je Petrović rekao.

- Žao mi je što nismo bili kompaktna momčad, dopustili smo im puno, apsolutno nismo ništa branili, oni su uhvatili samopouzdanje i tu je bilo gotovo

Linker
25. travanj 2024 10:39