CROPIX
EUROKUP

CEDEVITA U SRIJEDU PRAVI PRVI KORAK PREMA EUROPSKOJ BUDUĆNOSTI Nakon hrvatskog derbija u Dom sportova stiže novi neugodni protivnik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2018. 13:49

Nakon zagrebačkog derbija, Dom sportova će ugostiti još jednu veliku košarkašku utakmicu. Prva domaća utakmica u Top 16 Eurokupa na rasporedu je u srijedu (10. siječnja, 19:45 sati), a stiže Budućnost.

Prvo kolo Top 16 Eurokupa donijelo je skoro pa identične priče za Cedevitu i podgoričku Budućnost. Obje momčadi su imale dvoznamenkasti plus, ali u drugim poluvremenima utakmica prokockale priliku da započnu drugu fazu natjecanja sa 1-0.

Zato je ovaj zagrebački ogled ABA ligaša iznimno bitan i osigurava dvije «nabrijane» momčadi i odličnu atmosferu. Cedevita je u jako dobroj formi, a uz širinu ekipe i miks iskustva i mladosti, Zdovčeva momčad ima puno aduta za uspjeh.

Uz zabavni sadržaj u trenucima odmora sve to čini srijedu kao idealan dan za otići do Doma sportova (Uberom, da se ne živcirate oko parkinga), popiti piće, podružiti se s ekipom i zabaviti uz odličnu košarku.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se u dvorani 2 Doma sportova. Idemo zajedno #samojako do prve pobjede u Top 16 Eurokupa!

Linker
30. ožujak 2024 08:55