CROPIX
EUROKUP

CEDEVITIN POSLJEDNJI VLAK ZA EUROPSKI VRH KREĆE U SRIJEDU Jaki Lokomotiv iz Kubana mora pasti u Draženovu domu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2018. 18:46

Ulazak u Top 16 Eurokupa za Cedevitu je značio i nastavak ambicija dugotrajne europske sezone. Za održavanje tih želja presudan je susret s dosad neporaženim Lokomotivom iz Kubana, koji je na rasporedu u srijedu (24. siječnja, 21:00 sati).

Prva polovica Top 16 Eurokupa pokazalo je koliko «dva napada» mogu značiti razliku. Najbolja hrvatska momčad imala je priliku slaviti u prvom kolu kod Talijana, zatim i protiv Budućnosti na domaćem parketu, pa čak i na teškom gostovanju kod Kubana.

Ipak, u sva tri nastupa sa završnom sirenom slavili su protivnici tako da Cedevita u susret protiv Lokomotiva ulazi sa 0-3. Šanse za drugu poziciju ostaju «žive» jedino ako u Draženovom domu u srijedu padnu jaki Rusi.

Lokomotiv je momčad koja ove sezone u Eurokupu ima omjer 13-0, a roster pun jakih imena sigurno će privući veliki broj zainteresiranih. Kada se pridodaju «nabrijani» Ukić i ekipa, uvijek energične Cedevitasice i zabavni sadržaj u pauzama srijeda navečer (podbacivanje u 21.00) je rezervirana za košarku i zabavu.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se u Draženovom domu. Idemo zajedno #samojako do prve pobjede u Top 16 Eurokupa!

Linker
19. travanj 2024 07:11