Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
SNIMANJE REKLAMNOG SPOTA

FOTO: ZVJEZDANA POSTAVA U AKCIJI Dario Šarić, Ivica Zubac i Roko Prkačin zajedno haklali na Draženovom igralištu

Triglav osiguranje okupilo je u Šibeniku dva naša NBA igrača i jednog koji će to uskoro biti
Piše: Iva PrpićObjavljeno: 18. srpanj 2019. 14:25

Šibenik je u srijedu bio domaćin trojici hrvatskih košarkaških reprezentativaca - dvojici NBA igrača, Ivici Zupcu i Dariju Šariću, te mladom košarkašu Cibone Roku Prkačinu, koji će također za koju godinu biti u tom elitnom društvu. Prava je rijetkost imati tri takva košarkaša na okupu “na haklu”, a zvjezdanu postavu uspjelo je okupiti Triglav osiguranje, sponzor HKS-a.

Šarić, Zubac i Prkačin su, naime, snimali reklamni spot, i to na igralištu legendarnog Dražena Petrovića, a njihovo pojavljivanje izazvalo je veliku zainteresiranost i pažnju prolaznika koji su željeli fotografirati hrvatske košarkaše u akciji.

Svojevrsni domaćin bio je Dario Šarić, jer ipak su reprezentativni kolege došle u njegov rodni grad. Novi igrač Phoenix Sunsa nakon dugo vremena ima slobodno ljeto, ili, bolje je reći, slobodnije nego većinu prijašnjih sezona, ali ritam mu je ipak radni.

- Vrijeme provodim s obitelji i prijateljima, nekad odem na izlete, družim se, ali pokušavam trenirati što više da bih se što bolje pripremio za novi klub i novu sredinu. Radujem se novim izazovima i nadam se da će klub sljedeće sezone izaći iz sjene - poručio je Šarić, jedan od trojice glumaca u zvjezdanoj postavi koja se u srijedu okupila u Krešimirovu gradu.

Linker
20. travanj 2024 05:03