Jeremy Brevard / USA Today Sports / Reuters

PRIPREMNE UTAKMICE

FRIDZON I KURBANOV POKVARILI OVOLJETNI DEBI ZA REPREZENTACIJU TALIJANSKE NBA ZVIJEZDE Šut za tri poena sa sirenom srušio Azzure

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.08.2019. u 10:01

 • Bio je Fridzon najbolji strijelac za Ruse, ubacio je 16 poena, koliko je postigao i Nikita Kurbanov, uz šest skokova i četiri vezana poena, kad su Rusi lovili prednost Talijana.

  Iako je Rusija zaostajala i 15 poena razlike za Talijanima u Veroni manje od sedam minuta do sirene, Vitalij Fridzon se u doslovno posljednjoj sekundi utakmice podigao na šut za tri poena, kod rezultata 70:69 za Italiju, i ostvario pobjedu od 72:70. Bio je Fridzon i najbolji strijelac za Ruse, ubacio je 16 poena, koliko je postigao i Nikita Krubanov, uz šest skokova i četiri vezana poena, kad su Rusi lovili prednost Talijana.

  Za Talijane je debitirao ovo ljeto Marco Belinelli i ubacio 11 poena, a Alessandro Gentile i Brian Sachetti ubacili su ih po 13, dok je Gentile uhvatio i šest skokova.

  U drugoj utakmici turnira u Veroni Senegal je sa 75:69 svladao Venezuelu, uz 25 poena Mouhameda Fayea, Zvezdina krilnog centra.

  Španjolska je u Malagi svladala Obalu Bjelokosti s 79:62, uz 14 poena i pet asista Rickyja Rubija, dok je Juancho Hernangomez ubacio 13 poena i skupio šest skokova. Deon Thompson je za afričku reprezentaciju ubacio 14 poena i skupio sedam skokova.

  Iz drugih medija