Jeremy Brevard / USA Today Sports / Reuters
PRIPREMNE UTAKMICE

FRIDZON I KURBANOV POKVARILI OVOLJETNI DEBI ZA REPREZENTACIJU TALIJANSKE NBA ZVIJEZDE Šut za tri poena sa sirenom srušio Azzure

Bio je Fridzon najbolji strijelac za Ruse, ubacio je 16 poena, koliko je postigao i Nikita Kurbanov, uz šest skokova i četiri vezana poena, kad su Rusi lovili prednost Talijana.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 11. kolovoz 2019. 12:01

Iako je Rusija zaostajala i 15 poena razlike za Talijanima u Veroni manje od sedam minuta do sirene, Vitalij Fridzon se u doslovno posljednjoj sekundi utakmice podigao na šut za tri poena, kod rezultata 70:69 za Italiju, i ostvario pobjedu od 72:70. Bio je Fridzon i najbolji strijelac za Ruse, ubacio je 16 poena, koliko je postigao i Nikita Krubanov, uz šest skokova i četiri vezana poena, kad su Rusi lovili prednost Talijana.

Za Talijane je debitirao ovo ljeto Marco Belinelli i ubacio 11 poena, a Alessandro Gentile i Brian Sachetti ubacili su ih po 13, dok je Gentile uhvatio i šest skokova.

U drugoj utakmici turnira u Veroni Senegal je sa 75:69 svladao Venezuelu, uz 25 poena Mouhameda Fayea, Zvezdina krilnog centra.

Španjolska je u Malagi svladala Obalu Bjelokosti s 79:62, uz 14 poena i pet asista Rickyja Rubija, dok je Juancho Hernangomez ubacio 13 poena i skupio šest skokova. Deon Thompson je za afričku reprezentaciju ubacio 14 poena i skupio sedam skokova.

Linker
19. travanj 2024 18:35