Srdjan Stevanovic/Getty Images
KONTROVERZNA REAKCIJA

IZBACILI GA IZ SRPSKE REPREZENTACIJE BEZ OBJAŠNJENJA, A OVO IM JE ODGOVOR Srpski košarkaš podigao prašinu nakon bolnog ispadanja od Argentine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2019. 18:46

Nikola Kalinić podigao je veliku prašinu svojim potezima nakon poraza srpske košarkašne reprezentacije od Argentine (87:97) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Srbija je porazom od Argentine ostala bez medalje, a Kalinić, inače srpski reprezentativac koji nije nastupio za Đorđevićevu momčad na Mundobasketu u Kini, dao je svoj 'obol' produbljenju teških trenutaka.

Na društvenim mrežama, kako to obično biva, pojavile su se brojne šale na račun 'Orlova' nakon ispadanja od goropadnih Argentinaca, a Kalinić je u svemu sudjelovao na način da je 'lajkao' neke od spomenutih šaljivih postova i izazvao lavinu komentara.

Na Instagram profilu 'Dnevna doza Miška Ražnatovića' među onima koji je lajkao brojne objave bio je 'Nikola Klainia', profil u vlasništvu igrača Fenerbahčea.

View this post on Instagram

I drugi puta ću pametnije.. By @prijatelj_momir

A post shared by Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) on

Među fotografijama koje je Klainić 'lajkao' bile su one na kojoj se srpski izbornik Đorđević drži za čelo uz napis 'Ovo mi je Scola', pa ona Miroslava Nikolića, bivšeg mu trenera u Radničkom iz Kragujevca uz napis 'Moj Radnički je igrao bolju obranu'.

View this post on Instagram

Dobar je rezultat kako igramo....

A post shared by Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) on

"Lajkao' je i Đorđevićevu fotografiju uz napis 'Neka je bog Amerima u pomoć, protiv Argentine'.

Screenshot

Srpski mediji provlače kako je ovakva reakcija vjerojatno Kalinićev odgovor na izostavljanje iz reprezentacije bez pravog objašnjenja.

Linker
18. travanj 2024 20:32