Zeljko Hajdinjak / CROPIX
RIJEČ IZBORNIKA

IZBORNIK ANZULOVIĆ NAKON JOŠ JEDNE TEŠKE VEČERI ZA HRVATSKU KOŠARKU 'Nismo ovo očekivali, moramo svi sjesti unutar Saveza i vidjeti kako dalje'

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 18. rujan 2018. 01:58

Nakon novog poraza od Poljske u kvalifikacijama za SP, Hrvatska će u preostale četiri utakmice biti bez NBA igrača i u takvom sastavu će joj, ovisno i o drugim rezultatima, trebati najmanje tri pobjede kako bi konkurirala za treće mjesto.

Bit će to veliki izazov za naše košarkaše, ali i za izbornika Dražena Anzulovića koji je neke velike odluke ipak sačuvao za sljedeće dane.

- Teško je bilo što reći s obzirom na poraz koji je došao. Mislim da su igrači pokušali učiniti sve, ali kako je utakmica odmacila, tako smo padali s energijom, a samim time je dolazilo do puno taktičkih grešaka u igri. I tu smo dozvolili Poljacima da se odlijepe na osam razlike. Upspjeli smo se vratiti, imali tri lopte za vodstvo, otvorenu tricu, zicer i izgubljenu loptu, a kad sve to napraviš, onda nisi ni zaslužio dobiti utakmicu. Što sada? Nismo ovo očekvali, ali moramo svi sjesti unutar Saveza i vidjeti u kojem pravcu idemo dalje. Dok god postoje i teoretske šanse, pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo. To je obaveza svih nas. Glupo je pričati, znali smo u kojoj smo situaciji, ali imamo pravo na nadu.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 19:51