JAKOV PRKIĆ / CROPIX
DRUGI PORAZ HR-PRVAKA

JURICA GOLEMAC UVJERLJIV PROTIV CIBONE 'Imali smo teškog protivnika s obzirom na širinu našeg rostera'

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 07. rujan 2019. 13:24

Nakon poraza od Igokee u Laktašima, Cibona je izgubili i drugi pokus uoči nove sezone, ovaj puta i uvjerljivije, jer je novi ABA ligaš, Primorska, koju vodi Jurica Golemac, svladao Cibonu sa 83:65.

- Imali smo teškog protivnika s obzirom na našu širinu rostera. Mogu donekle biti zadovoljan, preživjeli smo, nije bilo novih ozljeda. Na trenutke je bilo dobro, na trenutke smo imali opet nekih loših stvari koje su se događale i u Laktašima. Tu smo da radimo, ispravljamo i čekamo da se popunimo, ozdravimo i onda ćemo moći dati jasniju ocjenu našeg stanja i naših mogućnosti - kazao je Cibonin trener Ivan Velić.

Vukovi su igrali, kao i u Laktašima, bez Filipa Bundovića i Marka Ramljaka, a ovoga puta nije igrao niti lakše ozljeđeni Roko Prkačin. Inače, pod Tornjem su sve bliže dovođenju američkog igrača koji bi trebao puniti obje centarske pozicije. Za Cibonu su u Kopru zabijali; Novačić 15, Ljubičić 14, Rozić 10, Kovač 9, Gibson 7, Bilinovac 6, Sabeckis 4, a nisu upisali u strijelce Rašić, Vucić i Paponja.

Primorsku su predvodila dva Amerikanca, Harris je ubacio 15, Holl 12 poena, a dva bivša cibosa su ih pratila - Šiško je stavio 10, a Jagodić Kuridža osam poena.

Linker
25. travanj 2024 06:07