Screenshot: Twitter
LJETNA LIGA

NBA LEGENDA UNATOČ PORAZU JAKO NAHVALILA NAŠU MOMČAD Hrvatsku je ekspediciju ipak najviše oduševilo ponašanje centra LA Clippersa!

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 10. srpanj 2019. 18:10

Ivica Zubac obukao je majicu reprezentacije pa sjeo na klupu na koju ga je pozvao Stojko Vranković, predsjednik HKS-a, na utakmici protiv OKC-a.

Zubac je bio u našoj svlačionici i na poluvremenu, a centar Clippersa je bio s našim igračima i večer uoči utakmice u hotelu, a i nakon nje. Uglavnom, nema onoga tko u našoj vrsti nije oduševljen kako se 22-godišnji Čitlučanin ponašao posljednjih dana u Vegasu.

A u Las Vegas je stigao u Mario Hezonja, često neuhvatljiv za naše izbornike, naravno, i za novinare.

Ovoga puta bili smo bolje sreće. Ili nismo. Pokazat će vrijeme. Uglavnom, Hezonja, koji izgleda fizički moćno, upravo sjajno, sjedio je uz teren na utakmici njegovog novog kluba Portlanda i Utah Jazza. Na poluvremenu smo mu prišli, pozdravili se, zamolili da odvoji malo vremena za dva hrvatska novinara, a Hezonja je kazao kako nema problema, "ali, nakon utakmice". Na posljednjem time-outu uoči završnice utakmice, Hezonja se preselio na kontra stranu dvorane te je sjeo kraj jedne gospođe, pokazat će se kasnije, iz PR službe Portlanda.

Tvrtko Puljić

I kad smo krenuli po, niti sat ranije dogovoreni intervju, ta se dama ispriječila ispred nas i Hezonje te kazala, "nema intervjua danas". Hezonja je slegnuo ramenima i dobacio, "bit ću tu i sutra".

I mi.

Uto je stigao i izbornik Veljko Mršić, a i tu je dama iz PR-a pokušala intervenirati, ali je Hezonja objasnio da je to hrvatski izbornik, a ne novinar. Dogovorili su se da se čuju. Mršić i Hezonja.

Tvrtko Puljić
Mario Hezonja gleda Hrvatsku na Ljetnoj ligi

Pa do sutra.

Inače, Hrvati su ostavili dobar dojam protiv OKC-a, u prijenosu na NBA TV našu je igru nahvalio i Vince Carter, neuništivi Vince Carter, koji je ovdje u ulozi stručnog komentatora. Spustio se Carter i do terena, slikao se s našima...

Linker
17. travanj 2024 19:48