Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
ISPITI UOČI SP-A

U PRODAJI ULAZNICE ZA UTAKMICE HRVATSKE PROTIV PERUA I MEKSIKA 'Oni su jedna od najboljih europskih momčadi, a doći će s Modrićem'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. veljača 2018. 20:12

Vatreni će u Miamiju 23. ožujka odmjeriti snage s Peruom, dok će 27. ožujka u Dallasu ponovno igrati s Meksikom.

Stadion AT&T u Arlingtonu pokraj Dallasa jedan je od najvećih u Sjedinjenim Američkim Državama te može primiti i do 100.000 gledatelja, ovisno o događaju. Od otvorenja 2009. godine dom je popularnih Dallas Cowboysa (NFL), a krasi ga između ostaloga i pomični krov. Ugostio je spektakle poput Super Bowla XLV, NBA All-Star utakmice i završnog turnira NCAA košarke, kao i brojne koncerte.

- Hrvatska je jedna od najboljih europskih momčadi, pogotovo u napadačkom nogometu, a doći će s najboljim igračima, uključujući Modrića. Stoga će biti fantastično sučeliti im se, stilovi su nam slični i navijači će uživati. Hrvatska će pokušati kontrolirati utakmicu dodavanjima, slično kao što to čini Njemačka - poručio je meksički izbornik Juan Carlos Osorio.

Ulaznice za hrvatske navijačke sektore puštene su u prodaju na službenim stranicama Ticketmastera. Već ranije u prodaji su za Peru u Miamiju.

Linker
23. travanj 2024 17:00