Screenshot / YouTube
REAKCIJE PO POVRATKU

ZLATNI HRVATSKI KADETI VRATILI SU SE U ZAGREB, NAKLONILI SU IM SE VRANKOVIĆ I RAĐA Pokazali su strahovita 'm*da, svi zajedno, a to se ne može naučiti

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 19. kolovoz 2018. 15:02

Hrvatska kadetska košarkaška reprezentacija koja je osvojila zlatnu medalju na Europskom U16 prvenstvu u Novom Sadu vratila se u Zagreb.

Nakon tijesne 71:70 pobjede u triler utakmici generacija predvođena Rokom Prkačinom i Borisom Tišmom, igračima koji su su izabrani i u najbolju petorku natjecanja, osvojila je četvrto zlato za Hrvatsku u toj dobnoj kategoriji.

Zlatnim hrvatskim kadetima čestitao je predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

"Čestitam momcima, izborniku, stručnom stožeru, ljudima koji su se brinuli za zdravlje, roditeljimam, koji su bili podrška i velikim igračima. Ovo je bilo dugo ljeto, neki od ovih mladića su krenuli od U-17, obradovala nas je U-20, osvojila srebro. Želio bih naglasiti kako je ovo produkt rada, priprema za ovaj program. Dobro se odmorte, zaslužili ste. Niste samo pokazali i da ste zlatni, nego i u komentirama ljudi, od hotela do dvorane, ponašanje i to je na ponos roditeljima", rekao je Vranković.

Oglasio se i Dino Rađa, predsjednik stručnog savjeta HKS-a.

"Sve čestitke. Roditelji možete biti ponoisni, od načina kako se ponašaju cijelo vrijeme i to mi je jedna velika statistkfakcija. Oni su pokazali strahovita muda, svi zajedno, a to je jedan od elemenata koje ne možeš naučliti, s tim se rađaš. Pokazali su i nesebičnost, igrali su zajedno, igrali su kao prijatelji, ginuli su jedan za drugog. A takve generacije želimo odgajati. Stvarno im se divim, nitko od njih nije pokušao biti zvijezda, svatko od njih je dočekao svojih pet minuta da svoj pečat i to je sve lijepa bajka...Priuštili ste mi veliko zadovoljstvo, hvala vam puno", rekao je Rađa.

Oglasio se i junak velikog finala i MVP prvenstva Roko Prkačin.

"Bilo je ovo lijepih mehsec dana, momačad je bila odlična, bili smo povezani. Bio je užitak igrati ovaj EP s ovom ekipim, drago mi je što smo to postigli, o ovome smo sanjali otkad smo došli".

Linker
17. travanj 2024 05:17