Split, 080519.
Kosarkaska dvorana KK Split.
2. utakmica kosarkaskog polufinala HT Premijer lige, Split - Cibona.
Na fotografiji: Pavle Marcinkovic i Josip Bilinovac.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

KK SPLIT

MVP PRVENSTVA HRVATSKE OSTAJE NA GRIPAMA 'Naš dres može nositi do kraja karijere'

AUTOR:
  • Davor Burazin

 • OBJAVLJENO:
 • 01.08.2019. u 10:22

 • Govorilo se da će put Bara u Mornara, govorilo se da će se vratiti u matični Zadar, ali najbolji košarkaš prošlosezonskog prvenstva Hrvatske nastavit će karijeru na Gripama. Pavle Marčinković je prelomio, nakon reprezentativnih akcija ovoga ljeta i malo odmora što ga je dobio, Zadranin će i dalje uveseljavati publiku na Gripama, čiji je ljubimac postao u protekle dvije sezone.

  - Ostanak Pavla za nas je iznimno bitan, želimo na okupu ostaviti većinu igrača iz prošle sezone i pojačati se na još nekim pozicijama. Vjerujem da će naši navijači narednih dana imati još razloga za zadovoljstvo. Hvala Pavlu što se odlučio za Split, ovo je nastavak suradnje koja je više od pukog odnosa igrač - klub, Pavle naš dres može nositi do kraja karijere - kazao je direktor Splita Edo Blažević.

  To i jest intencija, za Marčinkovića u Splitu imaju plan i nakon završetka karijere, ali o tom-potom. Još će Pavle dugo igrati.

  - Nema se što puno za reći, idemo dalje, pokušati napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. U Splitu mi je ugodno, odlično sam prihvaćen, osjećam se kao kod kuće, uživam igrati košarku. Vjerujem da ćemo biti konkurentni i da će Gripe biti pune - rekao je Marčinković.

  Iz drugih medija