Screenshot: Twitter
'KRALJEV' TRENUTAK ZABORAVA

'BILA JE TO JEDNA OD NAJGORIH STVARI KOJE SAM NAPRAVIO U KARIJERI' Slavni LeBron komentirao situaciju zbog koje je poludio Bojan Bogdanović

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2019. 12:24

Slavni LeBron James komentirao je zanimljivu situaciju iz sinoćnje utakmice u Salt Lake Cityju u kojoj su LA Lakersi slavili u gostima kod Utaha sa 121:96.

Odnosi se to na situaciju iz prve četvrtine kada se LeBron na trenutak zaboravio i napravio tri koraka, držeći loptu pritom u ruci, prije nego li se sjetio opet lopti loptom u parket. Dakako, bila je to situacija u kojoj su se suci morali oglasiti zbog koraka, te dosudti loptu za Utah, ali to se nije dogodilo usprkos protestima Bojana Bogdanovića koji je u tom trenutku čuvao LeBrona.

"Bila je to najgora stvar, zapravo jedna od najgorih stvari koje sam napravio u karijeri", rekao je LeBron i tako priznao da je gadno pogriješio i da je trebalo dosuditi loptu za Utah.

"Nisam bio svjestan situacije sve do poluvremena. Onda mi je to pokazao jedan od trenera", dodao je LeBron, koji je susret završio s 20 poena i 12 asistencija.

Linker
19. travanj 2024 10:35