Screenshot

TO SE NEĆE SVIDJETI NAVIJAČIMA

ČAK JE I SUPRUGA VELIKE ZVIJEZDE DIGLA RUKE OD SVEGA NAKON TEŠKE OZLJEDE!? Steph Curry se po prvi put javio iz bolnice, evo što ga čeka...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.11.2019. u 09:07

 • Prva zvijezda Golden State Warriorsa Steph Curry započela je oporavak nakon teške ozljede u utakmici protiv Phoenix Sunsa u noći na četvrtak.

  Jedan od najboljih NBA strijelaca svih vremena teško se ozlijedio u četvrtoj minuti treće četvrtine nakon sudara s centrom Sunsa Aronom Baynesom kada su Warriorsi već zaostajali 54-83. Centar od 208 centimetara i 118 kilograma svom je težinom pao na Curryjevu ruku, Warriorsi su izgubili utakmicu ( 121:11'), ali još gore, ostali su bez Stepha koji je, pokazalo se, slomio lijevu ruku i vjerojatno ga čeka višemjesečni oporavak.

  Screenshot

   

  Dvije stvari koje najviše zanimaju navijače i dalje su nisu službeno potvrđene. Po zadnjim informacijama iz SAD-a, i dalje se ne zna hoće li Curry uopće ići na operaciju, ili samo na namještanje slomljene ruke, a oporavak se procjenjuje na 'od najmanje tri tjedna do tri mjeseca".

  S obzirom da su se Warriorsima još prošle sezone ozlijedile čak tri zvijezde iz prve petorke (Cousins, Durant, Thompson), a potom (osim Thompsona) i napustile klub, posljednji od velikih koji je ostao bio je upravo Steph Curry. I zato se s njegovim povratkom neće žuriti.

  Najavila je to neizravno i njegova supruga Ayesha Curry, koja je u obraćanju javnosti u petak poručila 'trust the process". U prijevodu - 'vjerujte procesu', a u tumačenju američkih analitičara - klub neće brzati s Curryjevim povratkom, ova sezona je izgubljena, treba ju iskoristiti kao pripremu za sljedeću.

  Kyle Terada-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY
  USA Today Sports

  Ayesha i Steph Curry

    

  "Cijela naša obitelj vam zahvaljuje za ljubav i podršku i molivte koje upućujete Stephenu. Kada je ljubav jača od životnih prepreka, ne postoj ništa što ne možete svladati. Ovo je poruka kojom Bog želi reći i njemu, i vama i svima nama 'vjerujete procesu", objavila je Ayesha.

  U međuvremenu se iz bolnice javio i sam Steph Curry, s porukom nade, "Vratit ću se brzo! Hvala svima na porukama podrške", objavio je jedan od najboljih svih vremena, iako je jasno da i njega klub čekaju teški dani.

  Iz drugih medija