Adam Hunger / USA Today Sports / Reuters

Derrick Rose

NBA LIGA

ČOVJEK KOJEG SU OZLJEDE ZAUSTAVILE DA POSTANE JEDAN OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA SELI U CLEVELAND Lebron James i društvo dobili strašno pojačanje

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 25.07.2017. u 13:47

 • Američki playmaker Derrick Rose (28), kojeg su brojne ozljede koljena spriječile da postane jedan od najboljih košarkaša NBA lige, potpisao je sa Cleveland Cavaliersima jednogodišnji ugovor vrijedan 2,1 milijuna dolara. To je skoro deset puta manje negoli je protekle sezone zaradio u New York Knicksima.

  Za Rosea su bili zainteresirani i Los Angeles Lakersi, ali D-Rose želi igrati u momčadi koja je u stanju boriti se za naslov NBA prvaka, a Cleveland predvođen LeBronom Jamesom ima šampionski potencijal.

  Rick Osentoski / USA Today Sports / Reuters
   

  LeBron James je preko twittera već zaželio dobrodošlicu Derricku Roseu, koji je 2011. bio MVP lige, a protekle sezone je u dresu NY Knicka imao prosjek od 18 poena i 4,4 asistencije po susretu.

  Dolaskom D-Rosea u Cleveland otvorena su vrata za odlazak druge superzvijezde kluba, playmakera Kyriea Irvinga, koji više ne želi biti u sjenci LeBrona. Cleveland je spreman trgovati i telefoni su se već "užarili", ali pitanje je koji klub može ponuditi adekvatne igrače u zamjenu za Kyriea Irvinga.