May 11, 2016; Toronto, Ontario, CAN; Miami Heat guard Dwyane Wade (3) goes to the basket but is denied by Toronto Raptors center Bismack Biyombo (8) in game five of the second round of the NBA Playoffs at Air Canada Centre. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports - RTX2DX1E
Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Dwyane Wade

CAVALIERSI PONOVNO JAŠU KA TITULI

DWAYNE WADE OTKUPIO SVOJ UGOVOR U CHICAGO BULLSIMA SAMO DA BI PONOVNO DOŠAO K LEBRONU 'S bratom sam osvojio već dva naslova i nadam se da ću i treći!'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 28.09.2017. u 10:05

 • NBA zvijezda 35-godišnji Dwayne Wade će svoju karijeru nastaviti u Cleveland Cavaliersima s kojima je potpisao jednogodišnji ugovor vrijedan 2,3 milijuna dolara.

  Wade, koji je otkupio svoj ugovor s Chicago Bullsima kako bi postao slobodan igrač, u Clevelandu će se priključiti LeBronu Jamesu s kojim je igrao zajedno u Miamiju četiri sezone i 2012. i 2013. osvojio naslov prvaka.

  "Nema boljeg mjesta za nastavak igre i za natjecanje na najvišoj razini", poručio je Wade putem socijalnih mreža.

   

  "LeBron je bio jedan od razloga da dođem u Cleveland. S 'bratom' sam osvojio već dva naslova i nadam se da ću i treći. Cleveland vjeruje u moju kvalitetu i moje sposobnosti vođe na igralištu" , izjavio je Wade koji je u Miami Heatu igrao 13 sezona i tri puta osvajao naslov prvaka s tom momčadi.

  Wade je 12 puta bio član All Stars momčadi, 2006. je bio najkorisniji igrač završnice, a 2009. najbolji strijelac.