Durant
 Kyle Terada-USA TODAY Sports, Reuters / USA TODAY Sports
ZA NJEGA JE SEZONA GOTOVA

GOLDEN STATE SKUPO PLATIO POBJEDU PROTIV RAPTORSA! WARRIORSI OSTALI BEZ JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA 'Svi imamo puno emocija prema njemu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2019. 09:02

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi pobijedili su u petom susretu finala doigravanja Toronto Raptorse 106-105 i u seriji na četiri pobjede smanjili rezultata na 2-3, ali to su skupo platili.

Nakon mjesec dana pauze zbog ozljede u redove dvostrukog prvaka vratio se Kevin Durant, međutim ponovo se ozlijedio nakon 11 minuta provedenih na parketu i po svemu sudeći za njega je ovo finale završilo.

Problem se dogodio u drugoj četvrtini kada je Durant ušao u jedan dribling da bi se potom uhvatio za gležanj i odšepao van terena. Warriorsi su u tom trenutku vodili šest razlike, a Durant je ostao na 11 postignutih koševa.

"Kevin je žrtvovao svoje tijelo za nas. Zbog toga svi imamo puno emocija prema njemu," dodao je Curry.

Sumnja se na ozljedu Ahilove tetive, a ako je zaista riječ o tome, Durant bi mogao otpasti na duže vrijeme što bi moglo zakomplicirati i trade obzirom da se nagađa da će sjajni šuter po završetku sezone gotovo sigurno napustiti Warriorse, a New York Knicksi se spominju kao jedna od opcija.

Linker
25. travanj 2024 14:51