Chuck Cook-USA TODAY Sports
NBA LIGA

HRVAT JE NEZAUSTAVLJIV! JOŠ JEDNA VEČER IZ SNOVA ZA BOJANA BOGDANOVIĆA Luka Dončić nastavio po starom! Phoenix Sunsima ovog puta utrpao 42 koša

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2019. 10:49

Bojan Bogdanović imao još jednu večer iz snova u NBA ligi u kojoj je predvodio svoj Utah Jazz do nove pobjede protiv Memphisa 103-94. Hrvatski košarkaški reprezentativac utrpao je ukupno 33 koša i pritom ubilježio 8 skokova te dvije asistencije. Valja istaknuti kako je ovo 'Babi' bila četvrta utakmica ove sezone da je uspio zabiti 30 ili više koševa.

Za gostjujuću momčad najbolju je partiju odigrao Valančiunas koji je ubacio 22 poena, dok je Mitchell za Jazzere zabio 20. Sjajna je ovo najava i za kvalifikacije za OI koje će se održati u Splitu gdje će Bogdanović imati glavnu ulogu, a nastavi li s ovakvim partijama u dresu Utahe Igre ne bi trebale izostati.

Osim Bogdanovića sjajnu večer ponovno je imao i Luka Dončić koji je u pobjedi Dallasa protiv Phoenixa 120-113 ubaio nevjerojatna 42 koša uz devet asistencija i 11 skokova. Najbolji kod Sunsa bio je Oubre s 22 poena. Dario Šarić bio je na korak do double-double učinka, ali je na kraju ostao na devet koševa i jednako toliko skokova.

Linker
21. travanj 2024 10:19