Russ Isabella-USA TODAY Sports
U IZVRSNOJ JE FORMI

HRVATSKI KOŠARKAŠ DIO JE NOVIH SPLASH BROTHERSA, NE PRESTAJU REŠETATI SUPARNIKE 'Odigrali smo sjajno, probudili publiku, samopouzdanje je na vrhuncu'

Piše: HinaObjavljeno: 24. studeni 2019. 09:20

Košarkaši Utah Jazza su na domaćem terenu svladali New Orleans sa 128-120, a najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u trijumfu svoje momčadi postigao 28 koševa uz pet skokova i pet asistencija, dok je Dario Šarić sa sedam koševa, pet skokova i dvije asistencije doprinio pobjedi Phoenixa 100-98 na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa.

"Odigrali smo sjajno, pogotovo prvo poluvrijeme. Bila nam je ovo ofenzivno najbolja utakmica sezone. Svi su igrali s puno samopouzdanja, odmah na početku napravili smo seriju 14:0 i probudili publiku. Igrali smo odličnu obranu i imali puno otvorenih šuteva - izjavio je Bogdanović nakon utakmice u kojoj je njegov momčadski kolega Donovan Mitchell zabio 37 poena.

Prvu utakmicu u ovoj NBA sezoni za Milwaukee Buckse odigrao je Dragan Bender koji je u igri proveo dvije minute te za to vrijeme upisao jednu asistenciju i jednu blokadu, a njegova momčad je svladala Detroit sa 104-90 i stigla do sedme pobjede u nizu.

Cleveland je na svom terenu svladao Portland sa 110-104. Ante Žižić nije ulazio u igru kod pobjednika, baš kao ni Mario Hezonja kod Trail Blazersa koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz.

Linker
26. travanj 2024 19:33