Screenshot (YouTube)
USKAČE U JORDANOVE CIPELE

LEBRON PROPUŠTA SP ZBOG SNIMANJA NASTAVKA FILMA KOJI JE 90-IH ZALUDIO SVIJET 'Volim Popa i sve što on donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene'

Piše: HinaObjavljeno: 02. travanj 2019. 15:39

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće biti u sastavu američke reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini, koju će voditi Gregg Popovich, objavio je u utorak američki sportski portal "The Athletic", već će se umjesto toga pripremati za sljedeću NBA sezonu i snimati nastavak filma Space Jam, u kojem će zamijeniti Michaela Jordana koji je bio zvijezda originala.

"Volim Popa i sve što on donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene", izjavio je James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju, a vodstvo Los Angeles Lakersa je pred kraj prošlog tjedna odlučilo poštediti svoju zvijezdu napora u ostatku osnovnog dijela sezone na izmaku.

March 6, 2019; Los Angeles, CA, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) during a stoppage in play against the Denver Nuggets in the first half at Staples Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports - 12299546
Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports / Reuters

Umjesto mogućeg nastupa u Kini i osvajanja jedinog zlatnog odličja i trofeja svjetskog prvaka, koji mu nedostaje, LeBron James će ljeto posvetiti pripremama za drugu sezonu s Lakersima i angažmanu u Space Jamu 2, koji će premijeru imati u srpnju 2021.

Ipak, vlasnik dva olimpijska zlata iz Pekinga 2008. i Londona 2012. te bronce iz Atene 2004., nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

"Da, mogućnost za to postoji. Ovisti će o tome kako ću se osjećati. Volim Olimpijske igre", izjavio je James za "The Athletic".

Linker
19. travanj 2024 16:42