Mar 4, 2019; Los Angeles, CA, USA; Los Angeles Clippers center Ivica Zubac (40) posts up on Los Angeles Lakers center JaVale McGee (7) during the first quarter at Staples Center. Mandatory Credit: Richard Mackson-USA TODAY Sports - 12285217
Richard Mackson-USA TODAY Sports / Reuters

ZANIMLJIVA ANEGDOTA

LEGENDA LAKERSA PRASNULA U SMIJEH ZBOG ZUPCA Nije mogao vjerovati kako mu je Hrvat 'pao u krilo': 'Svi za stolom su se nasmijali na njihov račun'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.03.2019. u 18:49

 • Los Angeles Lakersi poslali su Ivicu Zupca (22) u redove gradskih rivala Clippesa 7. veljače ove godine u zamjenu za Mikea Muscalu (27).

  U međuvremenu je Zubac pomogao Clippersima da izbore doigravanje, dok Lakersi tamo neće igrati i šestu uzastopnu sezonu.

  Jerry West (80), inače igračka legenda Lakersa, a aktualni član izvršnog odbora Clippersa, tvrdi da ne može vjerovati kako su Lakersi bili ti koji su predložili cijeli trade.

  Novinar ESPN-a Dave McMenamin tvrdi da je West, čovjek koji je proveo više od 40 godina u Lakersima kao igrač, trener i direktor, ostao u nevjerici.

  "Ubrzo nakon tradea West je sjeo na večeru sa starim prijateljima i nije mogao vjerovati kako mu je Zubac pao u krilo. Clippersi, prema izvorima, nikad nisu zvali Lakerse da se raspituju oko Zupca. Lakersi su bili ti koju su predložili posao, a Clippersi su sa zadovoljstvom prihvatili. Svi za stolom su se dobro nasmijali na račun Lakersa", piše Mcmenamin.

  Iz drugih medija