Christian Petersen/Getty Images
DOSAD NEPOZNAT DETALJ

LEGENDA OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU O BRYANTU 'Nikome to nisam ranije spominjao, ali Kobe je bio ljut na sve u Lakersima i bio je na korak do odlaska'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2020. 13:45

Jerry West, legendarni bivši košarkaš i trener LA Lakersa, otkrio je zanimljivu vijest vezanu uz tragično preminulog Kobea Bryanta.

Čovjek čiji bi lik na logu NBA lige mogao zamijeniti upravo Bryantov, odlučio je razotkriti strogo čuvanu tajnu iz 2004. godine. Tada je, naime, Bryant bio na korak od odlaska iz Lakersa i potpisivanja za gradske rivale Clipperse.

"Sjećam se da je bio na odlasku iz Lakersa. Ranije to nisam nikome spominjao. Želio je otići u Clipperse. Rekao sam mu: 'Kobe, ne možeš to napraviti. Bio je ljut na sve u Lakersima, na vlasnike i sve ostale. Rekao sam mu: 'Kobe, nikako ne možeš igrati za Clipperse, za tog vlasnika i točka'", rekao je West, aktualni član izvršnog odbora LA Clippersa.

Bryant je navodno 2007. godine bio nadomak odlaska u redove Detroit Pistonsa, ali posao se nije realizirao i legendarni je košarkaš ostao čitavu karijeru u Lakersima s kojima je osvojio pet naslova NBA prvaka.

Linker
29. rujan 2024 01:00